Despre mine

23659

 

Numele meu este Bejinariu Valentin Catalin si imi place mult  domeniul online aici incluzand  grafica si marketingul online.

Sunt absolvent al facultatii de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice unde am studiat intre anii 2006 si 2011.

 

logo iminentPrimul meu job in online a fost la compania Iminent Technology. Aici am avut prima  experienta pe partea de publicitate online task-urile mele fiind legate de setarea campaniilor de publicitate si urmarirea performantelor acestora. Campaniile de publicitate online se desfasurau la nivel global cu clienti din diverse tari, iar sistemul de licitare al clientilor companiei era in sistem RTB Real Time Bidding.

 

logos corporatePe o perioada mai scurta de timp am avut ocazia de a face un internship la agentia de productie publicitate Logo Corporate. Aici am lucrat pe diverse proiecte de grafica si DTP ocupandu-ma de realizarea unor materiale de promovare si pregatirea acestora pentru tipar utilizand programe de grafica precum Photoshop, Corel si Illustrator.

 

logo dekassaUn alt job in marketing  a fost in domeniul online la compania Dekassa Romania unde am ocupat functia de Asistent marketing ocupandu-ma de activitatile de marketing si grafica impreuna cu ceilalti colegi de departament.

Printre proiectele importante realizate la DeKassa Romania s-au numarat o serie de ambalaje pe care le-am facut pentru marca proprie a companiei DeKassa si unele din site-urile companiei pentru marcile Magitec, Vabene si Peterhof. 

Totodata am contribuit la realizarea  unor campanii de promovare a site-urilor companiei DeKassa in parteneriate cu alte site-uri din piata ustensilor de gatit. Alte canale de promovare a campanilor realizate au fost pe Facebook si Adwords pentru acesta din urma detinand si o certificare Google Adwords.

In timpul liber incerc sa ma tin la curent cu practicile de marketing online care se pot schimba de la o zi la alta si sa imi multiplic abilitatile in acest domeniu citind site-uri si carti de specialitate  dar si frecventand diverse evenimente de marketing online precum Lumea SEO PPC, Hot Seat si nu numai. ( marketing online, PPC, Social Media, SEO, usability, etc.)

Site-ul actual l-am realizat cu scopul de a publica diferite proiecte personale ( analize de marketing online, analize comparative intre diferite site-uri, practici curente in online, etc. ) pentru a imi dezvolta abilitatile in marketingul online.